Advies juridische procedures

Een gratis 1ste advies? Klik hier!

Jurist ruimtelijke ordening: juridisch advies en begeleiding

Heb je een initiatief waarvoor de bestemming gewijzigd moet worden of waarvoor een omgevingsvergunning verleend is, dan is er een kans dat derden (bijvoorbeeld buren) bezwaar en beroep gaan aantekenen met als doel om jouw wensen en plannen tegen te houden. Anderzijds kunnen wij ook namens en met jou ageren tegen andermans plannen. Een voorbeeld hiervan is de casus ‘bedrijventerrein Zeewolde’ op onze projectenpagina.

Ook kan je in een patstelling komen tijdens een procedure met de betreffende gemeente. Dan is het zaak dat een derde (onafhankelijke) partij zoals de Raad van State hier een blik op werpt. De rechtelijke macht, al dan niet in hoger beroep, zal dan een juridisch onderbouwd (eind)oordeel vellen. Ook hierin ondersteunen wij onze klanten.

Mede door onze jarenlange ervaring in de ruimtelijke ordening en gebiedsontwikkeling kunnen wij jou van deskundig advies voorzien bij dergelijke procedures. Zowel tijdens een zitting bij een gemeentelijke bezwaarschriftencommissie, als ook bij de rechtbank en de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. CADDESK kan jouw belangen op een juiste wijze behartigen.

Heb je vragen over een dergelijk traject? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons voor een gratis en vrijblijvend 1ste advies! 

  • Kennis
  • Deskundigheid
  • Jaren ervaring
  • Juiste tools
  • Daadkracht
  • A tot Z ontzorging

Wil je graag de mogelijkheden bespreken?

Neem dan gerust contact met ons op, onze vakspecialisten staan altijd voor je klaar!

Contact opnemen
© CAD Desk 2024
Webontwikkeling door Convident