Bestemmingsplan Almere

Bestemmingsplan Almere

Als je plannen hebt die in strijd zijn met het huidige bestemmingsplan is het vaak lastig om te overzien wat je als vervolgacties moet doen. Dat snappen wij als geen ander! Het is belangrijk om te weten dat een bestemmingsplan een juridisch bindend document is dat bepaald wat jij wel en niet mag bouwen en ondernemen op jouw terrein. Tevens bepaald het document ook wat je wel en niet mag ontplooien in de panden die op het betreffende perceel staan. Kijk je bijvoorbeeld naar een perceel met een bedrijfsbestemming dan kan je daar niet zomaar woonvoorzieningen op gaan realiseren. Ook niet in de bestaande bebouwing. Je zal dus eerst moeten kijken of je plan binnen het geldende bestemmingsplan past. Is dat niet het geval? Dan zal je moeten gaan voor een uitgebreide omgevingsvergunningprocedure of een bestemmingsplanwijziging.

De investering in een dergelijke procedure kan vrij uiteenlopen. Het is en blijft maatwerk. Bij de ene gemeente is het na een aantal gesprekken, motivaties en een goede ruimtelijke onderbouwing zo gepiept, bij de andere gemeente is er vel verzet. Ongeacht welke kant het op gaat, CADDESK geeft naast haar dienstverlening ook objectief advies over het vervolg. Zo kan jij de afweging maken of je wel of niet ermee wil doorgaan. Voor meer informatie over bestemmingsplannen kan je hier kijken.

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend en gratis advies? Vul dan het contactformulier in middels onderstaande knop. Bellen mag natuurlijk ook!

Wil je graag de mogelijkheden bespreken?

Neem dan gerust contact met ons op, onze vakspecialisten staan altijd voor je klaar!

Contact opnemen
© CAD Desk 2024
Webontwikkeling door Convident