Bestemmingsplan Drachten

Bestemmingsplan Drachten

Een bestemmingsplan is een juridisch bindend document. In dit document is opgenomen wat jij zoal mag doen op je perceel. Of het nu gaat om nieuw- of verbouw, de exploitatie van panden en/of de ontplooiing hiervan. Als jij iets wil ondernemen dat in strijd is met datgene wat in het bestemmingsplan staat en hiervan problemen ondervindt, dan zal je ongetwijfeld met de gemeente in aanraking komen. Je zal dan moeten gaan voor een bestemmingsplanwijziging of een uitgebreide omgevingsvergunningprocedure zodat je jouw plannen alsnog werkelijkheid kan maken.

Men denkt vaak dat het een lang en slopend proces is dat veel tijd, geld en energie kost. Dat kan het zijn als je niet goed weet hoe je de procedure goed in moet gaan en wat je exact moet aanleveren. Bij CADDESK hebben wij 25+ jaar ervaring hiermee en komen wij met pragmatische en hands-on aanpak dat jou geld én tijd bespaart. Ook geven wij advies en een reëel beeld van het proces zodat jij afwegingen kan maken wat je wel en niet wil doen. CADDESK doet op gebied van bestemmingsplannen bestemmingsplanwijzigingen, het opstellen van, bezwaar maken en verweer tegen, het ondersteunen in het juridische proces en meer!

Voor meer informatie over bestemmingsplannen kan je naar deze pagina. Heb je een vraag of wil je een 1ste gratis en vrijblijvend advies, vul dan het contactformulier in middels onderstaande knop. Bellen mag natuurlijk ook!

Wil je graag de mogelijkheden bespreken?

Neem dan gerust contact met ons op, onze vakspecialisten staan altijd voor je klaar!

Contact opnemen
© CAD Desk 2024
Webontwikkeling door Convident