Bestemmingsplan Enschede

Bestemmingsplan Enschede

Bij de realisatie of het wijzigen van bebouwing op een perceel kan je in strijd zijn met het bestemmingsplan. Een bestemmingsplan is juridisch bindend en er is per perceel in opgenomen wat jij wel en niet mag ontplooien op jouw perceel. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw plannen door kunnen gaan zodat jouw droom werkelijkheid wordt? In de praktijk zien wij vaak dat er gebruik wordt gemaakt van een bestemmingsplanwijziging of uitgebreide omgevingsvergunningprocedure om het doel te halen.

In het geval van een bestemmingsplanwijziging worden de regels opnieuw gedefinieerd van wat je wel en niet mag doen. Bij een uitgebreide omgevingsvergunningprocedure ga je voor een omgevingsvergunning die afwijkt van het bestemmingsplan. In beide gevallen zal je een procedure moeten starten bij de gemeente. Wij weten hoe je dit het beste kan aanvliegen voor het beste resultaat! Wil je meer weten? Kijk dan hier.

Wij hebben 25+ jaar ervaring in bestemmingsplanwijzigingen, afwijkende omgevingsvergunningen, bezwaar afweren en indienen, juridische trajecten en meer! Voor een 1ste gratis en vrijblijvend advies kan je onderstaande knop gebruiken. Bellen mag natuurlijk ook!

Wil je graag de mogelijkheden bespreken?

Neem dan gerust contact met ons op, onze vakspecialisten staan altijd voor je klaar!

Contact opnemen
© CAD Desk 2024
Webontwikkeling door Convident