Bestemmingsplan Lelystad

Bestemmingsplan Lelystad

Als je een plan van de grond wil trekken dat in strijd is met het bestemmingsplan dan kom je al snel in procedures terecht. Om dat proces zo goed mogelijk en niet langer dan nodig is te laten verlopen denken wij bij CADDESK in pragmatische en hands-on oplossingen! Concreet is een bestemmingsplan een verzameling van bestemmingen voor een bepaalde omgeving. Per perceel is opgenomen wat daar wel en niet mag qua bebouwing, exploitatie en meer. Een bestemmingsplan is juridisch bindend en daar dient men zich aan te houden. Uiteraard betekent dat niet meteen dat je er niets meer kan veranderen. Je kan namelijk voor een uitgebreide omgevingsvergunningprocedure of een bestemmingsplanwijziging gaan.

Afhankelijk van de situatie kan het enige tijd in beslag nemen. Realistisch gezien kan het een binnen een paar weken zijn opgelost. Echter zijn er ook casussen waaraan de gemeente niet direct aan mee wil werken, dan ga je meer de juridische kant op. Ongeacht wat het wordt geven wij naast onze werkzaamheden een reëel en objectief advies omtrent de vervolgstappen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en welke keuzes je het beste kan maken.

Dankzij onze 25+ jaar aan ervaring weten wij hoe je dit proces goed en krachtig aanpakt met snel resultaat! Meer over bestemmingsplannen kan je hier lezen.

Ben je benieuwd hoeveel zo’n procedure kost of heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in voor een vrijblijvend & gratis advies! Dit kan middels onderstaande knop. Bellen mag natuurlijk ook.

Wil je graag de mogelijkheden bespreken?

Neem dan gerust contact met ons op, onze vakspecialisten staan altijd voor je klaar!

Contact opnemen
© CAD Desk 2024
Webontwikkeling door Convident