Duurzaamheid

Een hot item dat je vandaag de dag overal hoort. Maar wat is het nu precies? Hoe pas je het toe en met welke know-how?

Duurzaamheid is niet meer weg te denken als het gaat om nieuwe projecten. Of het nu bij het ontwerp van jouw woning is of gehele woonwijken, links of rechtsom moet er rekening mee gehouden worden. Bij bestemmingsplannen, gebiedsontwikkeling en meer zal er vaak rekening gehouden moeten worden met dit thema. En dan hebben we het niet alleen over een paar zonnepanelen of isolerend glas maar in de algemene zin op woning-, pand-, wijk- en omgevingsniveau.

Waar (lokale) overheden positief geprikkeld worden met plannen waar het thema duurzaamheid in is meegenomen is het de taak dit concreet bij jouw plannen te betrekken. En juist hier gaat het vaak fout. We kennen het woord duurzaamheid, maar hoé implementeer je ”duurzaamheid”? De wil is er zeker, daar zijn wij van overtuigd, maar de know-how is vaak de ontbrekende factor.

CADDESK heeft hier de nodige ervaring mee en de juiste know-how om jou handvaten te geven waarmee je verder kan. Dat op adviserende, projectleiderschap en ontwerpniveau. Bij ons ben je aan het juiste adres.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Dan bellen wij jou binnen 1 werkdag terug en bespreken we de mogelijkheden. 

De voordelen:

  • Jarenlange ervaring
  • Proces én inhoud
  • Concrete implementatie
  • Realistische en haalbare insteek
  • no-nonsense

Wil je graag de mogelijkheden bespreken?

Neem dan gerust contact met ons op, onze vakspecialisten staan altijd voor je klaar!

Contact opnemen
© CAD Desk 2024
Webontwikkeling door Convident