Projectmanagement bureau Amsterdam

Projectmanagement bureau Amsterdam

Je bent waarschijnlijk opzoek naar een projectmanager. Het beheersen en managen van uitgebreide en langdurige projecten is namelijk iets dat goed moet gebeuren. Je hebt immers te maken met veel stakeholders en er moet correct geschakeld worden met diverse stakeholders. Stakeholders kunnen concreet de opdrachtgevers zijn, de gemeente, architecten, hoofdaannemers en belanghebbenden in de omgeving. Ook de laatste groep hou je het liefst tevreden om belemmeringen in het traject zoveel mogelijk te voorkomen. Hierbij kan je denken aan bezwaren, juridische trajecten en meer. Aspecten die de looptijd van het project niet ten goede komen.

Wij als projectmanagement bureau in de regio Amsterdam weten dat projectmanagement al begint bij stap één. Het in contact treden met de gemeente voor een eerste gesprek. Want zoals je vast al weet valt of staat een project zoals bijvoorbeeld een nieuwe woonwijk met toestemming van de gemeente. Er zal dus medewerking moeten zijn tot bijvoorbeeld een bestemmingsplanwijziging. Deze procedures aan zich vergen aandacht en een tactische aanpak. Iets waar vaak overheen gekeken wordt.

Tijdens deze eerste stap moet intern ook afgestemd worden wat de opdrachtgever concreet wil realiseren. Afstemming is belangrijk: wij als projectmanager, jij als projectontwikkelaar, de architect, de aannemer en derden dragen hier aan bij. Hierin is de kennis en sturing van de CADDESK projectmanager key! Hij heeft immers ervaring en weet waar op gestuurd moet worden. Daarnaast moet er gewaakt worden over de planning, wie levert wat aan en wanneer? Ook dit maakt onderdeel uit projectmanagement. Dit allemaal ten behoeve van één doel: het realiseerbaar en haalbaar maken van jouw project!

Voorbeelden van onze expertise kan je vinden op de projectpagina. Daarnaast zijn er diverse woonwijken gerealiseerd onder onze begeleiding voor de gemeente Lelystad. Ben je benieuwd wat wij voor jouw project kunnen betekenen? Schroom niet en neem gerust contact met ons op. Dat kan via onderstaande knop. Bellen mag natuurlijk ook!

Wil je graag de mogelijkheden bespreken?

Neem dan gerust contact met ons op, onze vakspecialisten staan altijd voor je klaar!

Contact opnemen
© CAD Desk 2024
Webontwikkeling door Convident