Projectmanagement bureau Rotterdam

Projectmanagement bureau Rotterdam

Als projectmanager heb je te maken met veel invloeden, zowel intern als extern. Het is de uitdaging om juist die invloeden in goede banen te leiden en er adequaat op in te spelen. Daarom doe je er goed om om een projectmanager in te schakelen. Dit bespaart niet alleen tijd maar ook onnodige kosten. Vooral in het beginstadium is een projectmanager belangrijk. Dan moet het plan immers van de grond worden getrokken. Lukt dit niet dan is het plan niet meer haalbaar.

Intern is het zo dat de betrokken partijen zoals de opdrachtgever, architect, aannemer eenieder hun verantwoordelijkheid nemen. Want samen ben je het team met één gemeenschappelijk doel: het realiseren van het project! En dat draag je dan ook naar buiten toe uit. Vooral als het gaat over het contact met de gemeente.

Als we spreken over het contact met de gemeente is het de bedoeling dat je medewerking krijgt in de betrokken processen. Of het nu gaat over bestemmingsplanwijzigingen, draagvlak creëren bij het B&W, vergunningen of anderzijds. Ook heb je met de draagvlak te maken in de directe omgeving. Naburige bedrijven en omwonenden kunnen bezwaar gaan maken. Gegrond of niet zullen deze zienswijzen en bezwaren de lopende processen vertragen bij de gemeente. Ook hier is het dus taak voor de projectmanager van CADDESK om voortijdig signalen te spotten er daarop in te spelen. Voorkomen is beter dan genezen. Tevens bespaart dat naast tijd ook veel geld. 

Ben je als initiatiefnemer, projectontwikkelaar, stads-/dorpsbelang, woongroep of anderzijds opzoek naar een projectmanagement bureau in Rotterdam? Dan ben je bij CADDESK aan het juiste adres? Een tweetal voorbeelden van onze gerealiseerde projecten kunt u vinden op onze projectpagina. Verder hebben we ervaring bij gemeenten als projectleider, waaronder de gemeente Lelystad. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaande knop.

Wil je graag de mogelijkheden bespreken?

Neem dan gerust contact met ons op, onze vakspecialisten staan altijd voor je klaar!

Contact opnemen
© CAD Desk 2024
Webontwikkeling door Convident