Projectmanagement

Ontzorging van A tot Z!

Een gratis 1ste advies? Klik hier!

Projectmanagement bureau CADDESK

Projectmanagement, het woord zelf zeg het al, het managen van projecten. Bij projectmanagement komen er vele aspecten om de hoek kijken waar je rekening mee moet houden. Je hebt een scala aan partijen waarmee je samenwerkt die eenieder zijn eigen verantwoordelijkheden en taken binnen een project heeft.

Bij de voorbereiding van een nieuwe woonwijk zullen er gesprekken worden gevoerd met de gemeente, omwonenden, worden de beleidskaders van de bestemmingsplannen getoetst en meer. Wat is haalbaar? Allemaal aspecten die bijdragen aan een goed verloop van een project. Dan het project zelf: de woningen die ontworpen zijn, worden deze daadwerkelijk gebouwd zoals op papier ontworpen staat? De materialen die gebruikt worden, voldoen die aan de huidige wet- en regelgeving?

Zaken zoals planning dat de aannemers en onderaannemers hun afspraken nakomen. Het is zuur als de planning is om dinsdag de funderingen te storten maar de verharde wegen nog niet zijn gelegd waar de betontrucks overheen moeten.

Samengevat is projectmanagement:

Projectmanagement of projectbeheer is het beheersen van projecten. Wens je bijvoorbeeld jouw bedrijf te verplaatsen, nieuwbouw te plegen of een woonwijk te ontwikkelen, dan is het belangrijk dat het proces overzichtelijk voor je blijft en goed verloopt.  Dit kan alleen wanneer het proces op een goede wijze wordt georganiseerd, er sprake is van een zorgvuldige voorbereiding en vooraf duidelijk is wat het resultaat moet zijn. Daarnaast is kennis van bestuursrecht een pré! Wij hebben dat in huis!

Het voorkomt dat je door de bomen het bos niet meer ziet waardoor je onnodige kosten hebt. CADDESK ontzorgt jou van A tot Z! Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Vul onderstaand formulier in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek of bel ons.

  • Kennis
  • Deskundigheid
  • 25+ jaar ervaring
  • Juiste tools
  • Overzicht

Wil je graag de mogelijkheden bespreken?

Neem dan gerust contact met ons op, onze vakspecialisten staan altijd voor je klaar!

Contact opnemen
© CAD Desk 2024
Webontwikkeling door Convident